Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις καθώς μέρος των 800.000 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση κατάφερε να βρει η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που βρέθηκε , το οποίο είναι μεγάλο αποδεικνύει και τον σημαντικό ρόλο που είχαν στην υπόθεση της απαγωγής οι τρεις πλέον συλληφθέντες ως δράστες, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει στο μεταξύ, η Αστυνομία στα δυτικά προάστια για τη σύλληψη ακόμη 2 ή 3 ατόμων που συμμετείχαν στην απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση

Δυο άνδρες και μία γυναίκα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και ανακρίνονται ως ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Και η θέση τους επιβαρύνεται ιδιαίτερα καθώς μέρος των 800.000 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση κατάφερε να βρει η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι συλληφθέντες είναι δύο άνδρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και ανακρίνονται από τις αρχές ως βασικοί ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση τον περασμένη Δεκέμβριο από το Ντράφι και ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

“Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Και οι τρείς είναι σεσημασμένοι.

Σε έρευνες που έγιναν η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε και βρήκε μέρος των 800.000 ευρώ που δόθηκαν ως λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό, το οποίο είναι μεγάλο αποδεικνύει και τον σημαντικό ρόλο που είχαν στην υπόθεση της απαγωγής οι τρεις πλέον συλληφθέντες, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα δυτικά προάστια, καθώς αναζητούνται ακόμη δύο με τρία άτομα που φέρεται ότι συμμετείχαν στην απαγωγή.

Αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κυπαρίσσης μίλησε στις κάμερες και ευχαρίστησε τους γονείς του δημόσια για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, που επισκέφτηκε εκτάκτως σήμερα τη ΓΑΔΑ σε δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική Αστυνομία για την σύλληψη των δραστών της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση και όχι μόνο καθώς αναφέρθηκε και στην εξιχνίαση σειράς υποθέσεων, όπως η δολοφονία του 15χρονου Άλκη, αλλά και το φρικτό τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, όπου και εκεί συνελήφθη ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή των τριών υπόπτων δραστών της απαγωγής έγινε στο κέντρο της Αθήνας και αυτή την ώρα αστυνομικοί πηγαίνουν για να κάνουν έρευνα στα σπίτια τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που εμφανίζονταν από χθες αισιόδοξοι για την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκμεταλλεύτηκαν σε πρώτη φάση ένα λάθος που έκανε η συμμορία και έτσι τους εντόπισαν. Επίσης, εκτιμούν πως στη συμμορία εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούν.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει, έως αυτή την ώρα, ωστόσο, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή τους στην απαγωγή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook