Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ηλείας με το τετραπλό φονικό με δράστη της δολοφονίας έναν 60χρονο, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα, τη μητέρα και τα δύο τους παιδιά 3 και 2 ετών, στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, επειδή του χρωστούσαν λίγα ενοίκια.

Ο 60χρονος ο οποίος υπήρξε σύμφωνα με τα τοπικά μέσα βίαιος, εριστικός και αρεσκόταν στην χρήση όπλων μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε αποκαλύπτονται οι ρατσιστικές του και ξενοφοβικές του τάσεις.
Την ίδια ώρα εγείρονται και ερωτηματικά μήπως ήταν και ρατσιστικά , εκτός από το οικονομικό, τα κίνητρα της δολοφονίας ολόκληρης της οικογένειας από τον 60χρονο.

Οι ρατσιστικές  αναρτήσεις του

Γράφει συγκεκριμένα σύμφωνα με το patrisnews.com: «Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι”.

«Εγώ το έκανα» – Η ομολογία και τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για τον δράστη

Νωρίτερα, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις. Την ίδια ώρα, σοκάρει η ομολογία του 61χρονου, ο οποίος σύμφωνα με το patrisnews.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημα πως το έκανε γιατί «δεν του πλήρωναν τα ενοίκια». Ο δράστης είναι κάτοικος Ανδραβίδας, πατέρας δύο παιδιών, και ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλαιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι’ αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

Ο 60χρονος είναι και ο ίδιος πατέρας 2 παιδιών. Ο γιος του είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι δύο μένουν με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας και έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook