Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι λετομέρειες της στυγερής δολοφονίας, του πατέρα της μητέρας και των δύο παιδιών τους, 2,5 και 1,5 χρόνων, μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, από τον 60χρονο κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την pelop.gr, ο 60χρονος σχεδίαζε να φύγει από την Ελλάδα μετά τη δολοφονία και αυτός ήταν ο λόγος που ο ίδιος (ή κάποιος φίλος του) μπήκε στο σπίτι στην Ανδραβίδα λίγες ώρες πριν την σύλληψή του, για να πάρει,  ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα.

Μάλιστα, όταν πλέον συνελήφθη και οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι του κατάσχεσαν τα 15.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο ίδιος φώναζε στους αστυνομικούς: «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;».
Αργότερα, απευθυνόμενος στον αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», αποδεικνύοντας έναν απίστευτο κυνισμό την ώρα που σκότωσε ολόκληρη οικογένεια, ανάμεσα τους και δύο μικρά παιδάκια.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την patrisnews.gr, τον δράστη επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας ο γιος του.

Οι πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν πως ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο αυτά παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι για «σιγαστήρα»

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει το MEGA sύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές ο 60χρονος δολοφόνος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά. Ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Αντίθετα ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 32χρονοςτου επιτέθηκε και σκότωσε πρώτα τον ίδιο και μετά τη γυναίκα του.
«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης. Για τον τρόπο που δολοφόνησε τα δύο ανήλικα παιδιά, δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις παρά μόνο αρκέστηκε να πει «δε θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook