«Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των παιδιών»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών αδελφών που πέθαναν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια. Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως φαίνεται να οδηγούν σιγά σιγά τις Αρχές στη λύση του μυστηρίου.

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλεί μια ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο από τη ζωή. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσιάζεται μια «προφητική» ζωγραφιά του κοριτσιού λίγο πριν τον χαμό του, στην οποία φέρεται να έχει απεικονίσει τον εαυτό της σαν… αγγελάκι.

Πάτρα: «Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για θανάτους των παιδιών» – Τι είναι το σύνδρομο «ταχύ βράδυ»

Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση στους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αναφέρεται σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Live News του MEGA, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από γιατρούς που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων.

«Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα, με τους επιστήμονες να χαρακτηρίζουν εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όσον αφορά στο σύνδρομο, για το οποίο γίνεται λόγος από την πλευρά της μητέρας για την καρδιακή αρρυθμία (πότε ταχυκαρδία πότε βραχυκαρδία) της μικρής Τζωρτζίνας, πρόκειται για το σύνδρομο «βραδύ-ταχύ», που οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Πάτρα: «Ψευδείς οι ισχυρισμοί για την παρουσία των γιατρών στον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Την ίδια ώρα, οι γιατροί από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο υποστηρίζουν ότι οι αναφορές της μητέρας για την άφιξη των γιατρών αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στην Τζωρτζίνα είναι ψευδείς.

Μάλιστα, ένας από τους γιατρούς φέρεται να υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, κάτι που αναμένεται να καταθέσει και στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

«Η έρευνα που διεξάγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι περίπου στο 25%-30% της συνολικής έρευνας. Έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από την Τζωρτζίνα. Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται. Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το Αγλαΐα Κυριακού. Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα, για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής», καταλήγει το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook