Για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μίλησε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης στο LIVE NEWS.

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε στην εκπομπή «Live News» ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την υπόθεση-θρίλερ στην Πάτρα.

Όπως αποκάλυψε, στα συγκεκριμένα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν παρουσιαστεί στοιχεία για 8-9 επεισόδια που είχε το κορίτσι στην παιδιατρική κλινική της Πάτρας, όπου όμως αστυνομικοί και άλλοι γιατροί αναφέρουν πως τα εν λόγω επεισόδια είναι αυτά που έχουν αναφερθεί και από άλλους γιατρούς της κλινικής και μάλιστα τους είχαν δημιουργήσει και υπόνοιες.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς των τριών κοριτσιών είχαν ισχυριστεί πως είχαν πάει σε μεγάλη συναυλία στην Πάτρα προκειμένου να μιλήσουν με τον καλλιτέχνη και τους διοργανωτές της συναυλίας, ώστε να οργανώσουν μία αντίστοιχη διοργάνωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Τζωρτζίνα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επικοινώνησε με τον διοργανωτή της εν λόγω συναυλίας, ο οποίος δήλωσε πως κανείς δεν τον πλησίασε για έναν τέτοιον σκοπό.

«Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ κανείς να ζητήσει αφιερωματική συναυλία. Εμείς πήγαμε σαν εταιρεία, κάναμε τη συναυλία μας, όπως κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και φύγαμε. Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα σε εμάς δεν ήρθε κανένας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ εμένα δεν με προσέγγισε κανένας, ποτέ» ανέφερε στο Live News ο διοργανωτής της συναυλίας.

Μυστήριο για τους θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα

Για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μίλησε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης στο LIVE NEWS.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής στο LIVE NEWS, οι ιατροδικαστικές και ιστολογικές εξετάσεις εμπεριέχουν τη διαδικασία της ανάλυσης δείγματος και την ειδική επεξεργασία των δειγμάτων, διαδικασίες που είναι χρονοβόρες. Επιπλέον, η εν λόγω υπόθεση απασχολεί την επικαιρότητα, επομένως η ερμηνεία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να είναι καλά επιβεβαιωμένη.

«Η δική μου η γνώμη είναι ότι δεν μπορούμε να αποκλείουμε καταστάσεις και να οδηγούμαστε σε άλλες καταστάσεις αν δεν έχουμε όλη την εικόνα. Υπάρχουν κάποια δεδομένα που αποτελούν αντικειμενικά ευρήματα, τα οποία έχουν ιδιαίτερη νοσοδιαγνωστική αξία για το κάθε παιδί ξεχωριστά. Δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να κάνουμε προβλέψεις σε μεμονωμένα ευρήματα, καθώς μπορούν να χαρακτηριστούν μη ειδικά και μη ασφαλή. Θα πρέπει να περιμένουμε τη μεγάλη εικόνα», είπε ο κ. Τσαντίρης.

Για το αν θα λυθεί το μυστήριο γύρω από τους θανάτους των κοριτσιών είπε:

«Στην Ιατρική δεν έχουμε πάντα το απόλυτο εύρημα. Η παρουσία ενός ευρήματος μας δίνει μία θετική διάγνωση, η απουσία του όμως δεν το αποκλείει. Γι’ αυτό και έχουμε την διαφορογνωστική σκέψη, η οποία υποδηλώνει τη συλλογική τακτική που οφείλει να ακολουθεί ένας γιατρός για να οδηγηθεί σε ορθή διάγνωση. Θα αποκλειστούν παθολογικά αίτια που μπορούν να κάνουν τρεις αιφνίδιους θανάτους, θα αποκλειστούν γενετικά αίτια στο βαθμό που μπορούν να σχετιστούν με τέτοια περιστατικά», δήλωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook