Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως ένα νέο συμβάν.

Την ώρα που η έρευνα για την υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζεται, «επεισόδια» με πρωταγωνίστρια τη 33χρονη Ρούλα που εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες μέρες, πυροδοτούν νέες συζητήσεις…

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» μέσω της ιστοσελίδας της pelop.gr φέρνει στο φως ένα νέο συμβάν.

Νέο επεισόδιο σε καφέ το Σάββατο

Σαν να μην έφταναν τα τρία παραπάνω, έγινε και τέταρτο επεισόδιο, σε καφέ της οδού Κιλκίς της Πάτρας το μεσημέρι του Σαββάτου. Το καφέ είναι «στέκι» της μητέρας της πρώην σχέσης του Μάνου κι εκεί βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα της και φίλες της. Η ίδια μας περιγράφει τι συνέβη: «Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά…«να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…«μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Οσοι ήσαν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».

Το ως άνω επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρούλα, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας«Πελοπόννησος». Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας.

Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook