Η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο, φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξιχνίασης.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη μία σοβαρή μαρτυρία για τις συνθήκες θανάτου ενός από τα τρία αδελφάκια    της οικογένειας στην Πάτρα.

Η ίδια ακούστηκε σοκαρισμένη να λέει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του».

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια.

Έλεγε ότι έχει καρκίνο στην οικογένεια πρώην συντρόφου της

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή.

Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι η Ρούλα τους έλεγε ψέματα, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μία άλλη μαρτυρία μετέφερε την έρευνα σε ιατρικό χώρο, με την άτυχη Τζωρτζίνα μελανιασμένη στο σώμα της και τη μητέρα να κατηγορεί γι’ αυτό, νοσηλευτές.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας των παιδιών για όλα όσα συμβαίνουν και λέγονται τον τελευταίο καιρό. Επιβεβαίωσε το χωρισμό με τη γυναίκα του, κάτι που η ίδια είχε αναφέρει στο «Τούνελ» και αναφέρθηκε και στους θανάτους των παιδιών του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook