Η εταιρεία ΕΛΤΕΚ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο κατασκευής πυρομαχικών στα Γρεβενά, μετά από μεγάλη έκρηξη που ισοπέδωσε τις εγκαταστάσεις.

Οι τρείς εργαζόμενοι στο εργοστάσιο κατασκευής  πυρομαχικών στην Ιτέα των Γρεβενών, δηλώθηκαν αρχικά αμέσως μετά την έκρηξη ως αγνοούμενοι αλλά παρά τις έρευνες στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν.

Πρόκειται για 3 νέους ανθρώπους ηλικίας από 33 μέχρι 46 ετών, που εργάζονταν κοντά στην γραμμή παραγωγής.
Δυστυχώς υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, που όπως δείχνουν τα στοιχεία, ανήκουν στους αγνοούμενους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα η εταιρία ΕΛΤΕΚ αναφέρει:

«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας».

Και προσθέτει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.
Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

Μετά την έκρηξη, τα αίτια της οποίας θα ερευνηθούν από το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής, ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών εργαζομένων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η έκρηξη στα Γρεβενά που προκάλεσε σοκ…

Θυμίζουμε πως η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 8:20 το πρωί της Δευτέρας, 21.03.2022 και σύμφωνα με τις πληροφορίες την ώρα του περιστατικού οι τρεις εργαζόμενοι που αγνοούνταν -και τελικά βρέθηκαν νεκροί- όπως ανέφεραν οι συνάδελφοι τους, βρίσκονταν μέσα ή κοντά στη μονάδα παραγωγής. Από την έκρηξη το κτίριο εξαϋλώθηκε ενώ ολόκληρες τσιμεντοκολώνες που το στήριζαν εκτοξεύτηκαν σε απόσταση έως και τετρακοσίων μέτρων.

Δείτε φωτογραφίες του kozanimedia.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook