Ο διεθνής Τύπος για την υπόθεση Μπεκατώρου
Η απόφαση της Ολυμπιονίκη να μιλήσει ανοιχτά είχε διεθνή απήχηση.
Διεθνείς αντιδράσεις έλαβε η αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Σοφίας Μπεκατώρου, ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης το 1998.
Αρκετά διεθνή Μέσα αναμετέδωσαν την είδηση, με το νέο να φτάνει από τις ΗΠΑ έως την Ινδία και την Ιαπωνία.
Το Associated Press είχε τίτλο «Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας αποκαλύπτει ότι δέχτηκε επίθεση από παράγοντα» και το Reuters αναλυτικό ρεπορτάζ με την επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Μπεκατώρου.
Το CNN που είχε την είδηση στο Νο 3, ανέφερε στον τίτλο: «Σοφία Μπεκατώρου: Η απόφαση της Ολυμπιονίκη να μιλήσει για τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση του 1998 πυροδοτεί δημόσια κατακραυγή στην Ελλάδα».
Το japantimes γράφει: «Η Ελληνίδα ιστιοπλόος επαινείται γιατί έσπασε το ταμπού της σεξουαλικής παρενόχλησης».
Τέλος, η ιστοσελίδα times of india πλέκει το εγκώμιο της Σοφίας Μπεκατώρου που έσπασε το ταμπού και μίλησε δημόσια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: Το τέλος του καθεστώτος Μαδούρο προσφέρει νέα ελπίδα για την χώρα
- Φίλιππος Ντε Γκρές – Νίνα Φλορ: Το ταξίδι στην Αφρική και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες
- Μαρινάκης: «Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων»
- Λάκης Λαζόπουλος: «Έχω δεχτεί απειλές, με ακολουθούσαν στον δρόμο – Παρακολούθησαν 17 φορές το τηλέφωνό μου»
- Johanna: Η εμφάνιση που έγινε συζήτηση και το project που έρχεται με φόρα
- Αλεξάνδρα Νίκα: Τρυφερές εικόνες από την υποδοχή του νέου έτους αγκαλιά με τον γιο της, Βασίλη
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Ιωάννα Τούνη: Η αντίδρασή της στην πρόβλεψη ότι θα γυρίσει στον πρώην της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook