Σε χιονοστιβάδα εξελίσσεται πλέον το φαινόμενο της βίας μεταξύ εφήβων και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή.

Αυτή τη φορά θύμα επίθεσης και άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος στα Μελίσσια.

Ο 16χρονος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του,έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια, όπως αποκάλυψε η ΕΡΤ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενος για κάποιες ημέρες.

Την είδηση του ξυλοδαρμού ενός 16χρονου στα Μελίσσια, για ένα κοροϊδευτικό SMS, από ομάδα έξι ανηλίκων που του έστησε ενέδρα, αποκάλυψε η ΕΡΤ και η εκπομπή «Από τις έξι».

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22:30 του Σαββάτου έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο της εποχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης αντάλλαξε γραπτά μηνύματα με έναν συνομήλικό του, κι ένα από αυτά θεωρήθηκε κοροϊδευτικό. Ακολούθως ο δράστης της επίθεσης συνεννοήθηκε με πέντα ακόμα άτομα και έστησαν ενέδρα στο θύμα και έναν φίλο του.

Του προκάλεσαν κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενος για κάποιες ημέρες.

Οι αστυνομικοί έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, οι ανήλικοι δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook