Κρεμασμένος μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας βρέθηκε ο 33χρονος Πολωνός, που ομολόγησε τη δολοφονία του 7χρονου Αντρέα στην Κυψέλη.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 33χρονου Πολωνού που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 7χρονο γιο της συντρόφου του στην Κυψέλη και επί 5 χρόνια μετέφερε τα οστά του παιδιού μέσα σε μία εργαλειοθήκη.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε κρεμασμένος μέσα στο κελί του ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σεντόνι.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος Πολωνός είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα, βάζοντας του μονωτική ταινία στο στόμα και κλείνοντας του τη μύτη, με αποτέλεσμα το παιδί να βρει ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια, έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο τσιμεντένιο τάφο στο δώμα του διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια, όπου έβαλε το πτώμα.

Όταν το ζευγάρι μετακόμισε και πήγε στην Κυψέλη, ο 33χρονος έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη.

Όλα αυτά τα χρόνια η 29χρονη μητέρα έλεγε σε όλους όσοι τη ρωτούσαν  για τον γιο της, ότι ζει πλέον μόνιμα με τον βιολογικό του πατέρα στην Πολωνία!

Στις 15 Φεβρουαρίου είχε προφυλακιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και η 29χρονη μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται επίσης για την ανθρωποκτονία του 7χρονου γιου της.


Και οι δυο τότε είχαν βγεί από τον ανακριτή με σκυμμένο το κεφάλι και δεν μίλησαν στους δημοσιογράφους. Σε δήλωσή του ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή είπε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και ότι η απολογία του ήταν φορτισμένη.

Tι είπε ο συνήγορος υπεράσπισης

«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια», ανέφερε ο συνήγορος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 33χρονος Πολωνός ήταν μετανιωμένος και δεν μιλούσε τόσα χρόνια για να μην χαλάσει την οικογένεια του. Επίσης, ενώπιον του ανακριτή αρνήθηκε κάθε κακοποίηση των παιδιών λέγοντας ότι απλά ήθελε να τιμωρήσει το παιδί γιατί ήταν άτακτο. Τέλος φέρεται να υποστήριξε ότι η η μητέρα δεν συμμετείχε στο γεγονός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook