H συναυλία ειρήνης που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, συγκεντρώνει πολλά σχόλια στο Twitter.

Οι επικριτές σχολιάζουν ότι η επικείμενη συναυλία ειρήνης με διάσημα ονόμα του ελληνικού πενταγράμμου δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ουκρανίας και κατά της εισβολής των Ρώσων στην χώρα.
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν επίσης ότι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν κρατούν ίσες αποστάσεις στον πόλεμο.

Η αφίσα έχει τα ονόματα γνωστών τραγουδιστών από κάθε μουσικό είδος, κωμικών και ηθοποιών. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται ο Γιώργος Νταλάρας, , η Πέγκυ Ζήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Λίνα Νικολακοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Νατάσσα Μποφίλιου

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια στις 8 το βράδυ και το «#συναυλία_ειρήνης» έχει ήδη κατακλύσει το Twitter.

Αυτό που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα σχόλια είναι το γεγονός ότι στην αφίσα της εκδήλωσης πέραν από κάποιες μικρές κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Ρωσία που έχει εισβάλει στην γειτονική της χώρα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι οι διοργανωτές και κατ’ επέκταση οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη χώρα που αμύνεται για τα εδάφη της και εκείνη που θέλει να τα κατακτήσει.

Πριν λίγες ημέρες υπήρξαν ξανά αντίστοιχα σχόλια για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου στο Σύνταγμα. Το σύνθημα «είμαστε με τον άνθρωπο» ήταν αυτό που προκάλεσε τις περισσότερες διαφωνίες με την τραγουδίστρια να συμμετέχει τώρα και σε αυτή τη συναυλία.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook