Πάτρα: «Δεν είναι κατηγορούμενη η μητέρα – Δεν μπορεί να βγεί έξω, τη βρίζουν»
Για «κανιβαλισμό» κάνει λόγο ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε διάστημα 2,5 ετών.
Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα από την ίδια οικογένεια, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει μπεί στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής και αστυνομικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου των 3 κοριτσιών.
Ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μίλησε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», είπε συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».
«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», υπογράμμισε ο δικηγόρος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1.
Και συνέχισε: «Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική.
Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση».
Σε ό, τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε για την μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε περίπου τρία χρόνια ότι «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».
«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, λέγοντας ακόμη πως «ο πατέρας μου μετέφερε ότι η σύζυγός του ήταν μια εξαιρετική μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό», κατέληξε.
https://www.youtube.com/watch?v=66wY6urTJtA
Ολες οι Ειδήσεις
- Αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος F-15 καταρρίφθηκε πάνω από το Ιράν – Αμερικανικές δυνάμεις διέσωσαν τον έναν από τους δύο πιλότους – Βίντεο από τις έρευνες διάσωσης
- Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου – Καιρίδη στη Βουλή: «Είσαι άθλιος ψεύτης» – «Δεν είμαι ειδικός για τα σύνδρομα καταδίωξης» (βίντεο)
- Άνοδος για την ενημέρωση του ΟΡΕΝ και τον Μάρτιο του 2026
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη (Β΄ Μέρος) – Σάββατο του Λαζάρου 04.04.2026 – Δείτε επτά υπέροχα βίντεο
- «Οι Αθώοι»: Νέο επεισόδιο, απόψε στις 22:10 – Ο Γιάννος προστατεύει το μυστικό της Μαργαρίτας
- Διεθνής διάκριση για την ταινία «Maricel» συμπαραγωγής ΕΡΤ
- «Φως στο Τούνελ»: Μια εξαφάνιση, μια δολοφονία και το θρίλερ με το γυναικείο πτώμα στη βαλίτσα στη Χαλκιδική – Απόψε 3 Απριλίου στις 23:20
- «ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ»: Καλεσμένος ο Νίκος Μακρόπουλος – Αύριο 4 Απριλίου στις 23:00 στο ACTION 24 – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook