Πάτρα: «Δεν είναι κατηγορούμενη η μητέρα – Δεν μπορεί να βγεί έξω, τη βρίζουν»
Για «κανιβαλισμό» κάνει λόγο ο δικηγόρος της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε διάστημα 2,5 ετών.
Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα από την ίδια οικογένεια, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχει μπεί στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής και αστυνομικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου των 3 κοριτσιών.
Ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μίλησε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
«Δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», είπε συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».
«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», υπογράμμισε ο δικηγόρος μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης, στον ΑΝΤ1.
Και συνέχισε: «Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, δεν υπάρχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική.
Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση».
Σε ό, τι αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε για την μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε περίπου τρία χρόνια ότι «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».
«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, λέγοντας ακόμη πως «ο πατέρας μου μετέφερε ότι η σύζυγός του ήταν μια εξαιρετική μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό», κατέληξε.
https://www.youtube.com/watch?v=66wY6urTJtA
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Η νέα ανάρτηση της μετά τις “τοξικές εκπομπές” και το καρφί στον Λιάγκα
- Βικτώρια Δέλλα: Συγκινεί η ανάρτηση της κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα στην αποφοίτηση της
- Μητσοτάκης: «Παραλάβαμε το πρώτο από τα 25 νέα τρένα, στόχος ένας σιδηρόδρομος που θα εμπιστεύονται οι πολίτες» – Βίντεο
- Σύνοδος ΝΑΤΟ στην Τουρκία: Την Τρίτη στις 15:00 η συνάντηση Ερντογάν – Τραμπ – Η ατζέντα
- Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση του σταθμού
- Ηράκλειο: Απίστευτα βασανιστήρια σε διαμέρισμα – 42χρονη χτυπούσε γυναίκα, την είχε δεμένη και της έκοψε τα μαλλιά με μπαλτά – Βίντεο με σκληρές εικόνες
- ΕΡΤnews: Η Αίγινα των Εικαστικών Τεχνών «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Καλεσμένοι ο Κώστας Βαρώτσος & ο Γιώργος Ξένος – Τετάρτη 08.07.2026
- «Μαθήματα Ζωής» με την Άννα Δρούζα στο OPEN – Κάθε Δευτέρα στις 23:30
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook