Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει εκφράσει επανειλημμένα την άποψη πως ο θάνατος των κοριτσιών έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια.

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει εκφράσει επανειλημμένα την άποψη πως ο θάνατος των κοριτσιών έχει προέλθει από εγκληματική ενέργεια.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Star, δύο είναι τα στοιχεία που συνηγορούν σε κάτι τέτοιο: το ότι δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα και το ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν το Σαββατοκύριακο.

«Δεν είμαι ειδικός ή επιστήμονας, αλλά αν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα θα είχαμε τους θανάτους των παιδιών “με τη σειρά”, δηλαδή θα πέθαιναν τα παιδιά από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο. Εδώ όμως οι θάνατοι είναι σε διαφορετικές ηλικίες. Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλοι οι θάνατοι έγιναν το Σαββατοκύριακο. Δηλαδή μόνο το Σαββατοκύριακο ισχύει η κληρονομικότητα, αν υπήρχε; Προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

Μάλιστα, ο ίδιος πιστεύει πως οι δράστες ή ο δράστης είχε συγκεκριμένο σχέδιο και γι’ αυτό έκανε τα εγκλήματα μόνο τα Σαββατοκύριακα. «Ο Χάρος αποφάσισε Σαββατοκύριακο να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια;» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Χάθηκε χρόνος, θα μπορούσε να σωθεί το τρίτο παιδί»

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, τα οποία θα ρίξουν «άπλετο φως» στην υπόθεση.

«Οι επιστήμονες οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Βεβαίως, “μπούσουλας” θα είναι οι ιατροδικαστικές απαντήσεις, αλλά και η αστυνομία οφείλουν να ερευνήσουν και άλλα στοιχεία για να βρουν τους δράστες ή τον δράστη και να δώσουν μία απάντηση στην οικογένεια που έχει τον πόνο της από αυτούς τους θανάτους», σημείωσε.

Μάλιστα, ο κύριος Κατερινόπουλος ανέφερε πως «χάθηκε χρόνος» και πως το τρίτο παιδί που πέθανε, δηλαδή η Τζωρτζίνα, θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν οι αρχές είχαν ερευνήσει νωρίτερα την υπόθεση.

«Και οι τρεις περιπτώσεις είναι δολοφονίες. Εύχομαι να διαψευστώ. Θα είναι η έκπληξη του αιώνα, αν δεν είναι έγκλημα. Λυπάμαι τα άμοιρα παιδάκια και τους άμοιρους γονείς» δήλωσε ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook