Η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως την τελευταία αποκαλυπτική συνομιλία που είχε με τη μητέρα των τριών αδικοχαμένων «αγγέλων»

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα να τρέχουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχασε τα τρία της κοριτσάκια μέσα σε τρία χρόνια, μίλησε για ακόμη μία φορά στην Αγγελική Νικολούλη και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ειδικότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ρωτούσε ανήσυχη τη δημοσιογράφο για τις νέες μαρτυρίες που θα παρουσίαζε η εκπομπή, ενώ δεν άφηνε ασχολίαστο ούτε το τρέιλερ που προβαλλόταν αποκαλώντας το ”τρέιλερ φωτιά”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

«Έχεις κάνει κι ένα τρέιλερ «φωτιά», έτσι; Ποιος μαρτυράει πάλι; Μακάρι να έχει καταθέσει για να δούμε και ποιος είναι αυτός που μιλάει για εμάς. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, ούτε με έχουν καλέσει για κατάθεση, θα έρθει όπου να ‘ναι η ώρα. Μακάρι να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση γιατί έχουμε γίνει παρατράγουδα», είπε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα απέφυγε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για την σοκαριστική υπόθεση στη Γερμανία με τα νεκρά τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας, που παρουσιάζει τρομερές ομοιότητες με αυτή της Πάτρας.

«Εε καλά, πάνε να τα συνδυάσουν όλα τώρα…», ήταν η απάντησή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook