Η δημοσιογράφος του Πρω1νού, Έλλη Αυξεντίου, επικοινώνησε με την 33χρονη και το πρωί της Τετάρτης 30/3 μετέφερε στον αέρα όλα όσα της είπε.

Ηυπόθεση της Πάτρας έχει αναστατώσει το πανελλήνιο εδώ και περίπου δύο μήνες, καθώς ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Η δημοσιογράφος του Πρω1νού, Έλλη Αυξεντίου, επικοινώνησε με την 33χρονη και το πρωί της Τετάρτης 30/3 μετέφερε στον αέρα όλα όσα της είπε.

Αρχικά, η Ρούλα διαψεύδει τις πληροφορίες που την θέλουν να έχει επισκεφτεί στο παρελθόν πολλές φορές χαρτορίχτρες προκειμένου να μάθει νέα για τον πατέρα των κοριτσιών.

Σχετικά με το ρεπορτάζ που ανέφερε πως η οικογένεια του Μάνου δεν ήθελε την Ρούλα για νύφη, η ίδια επίσης το διαψεύδει, αποκαλύπτοντας πως η πεθερά της την επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά, πως όσο ζούσε η Τζωρτζίνα την κρατούσε πολλές φορές παρά το γεγονός ότι ήταν ΑΜΕΑ και είχε κάποιες δυσκολίες αλλά και πως περνούσαν μαζί τις γιορτές.

Παράλληλα, η Ρούλα είπε στη δημοσιογράφο του Πρω1νού ότι εκείνη και ο Μάνος έχουν μαζί 5-6 συγγενείς και λίγους γείτονες, συνεπώς όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και παραθέτουν τις μαρτυρίες τους είναι άγνωστοι στο ζευγάρι.

Τέλος, η 33χρονη εξομολογήθηκε ότι παρακολουθεί όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης που ασχολούνται με την υπόθεση, ότι είναι πολύ αναστατωμένη, ότι έχει χάσει τον ύπνο της και ότι περιμένει να αποδειχθεί η αλήθεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook