Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Με εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου η Ρούλα Πισπιρίγκου,η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε λιγότερο από 3χρόνια,  προσάγεται από την Πάτρα στην Αθήνα.

Η μητέρα των τριών παιδιών μεταφέρεται συνοδεία αστυνομικών στην Αθήνα. Η Εισαγγελία αναμένεται να εξετάσει τη δικογραφία προκειμένου να αποφανθεί για την ποινική της μεταχείριση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ανώτατη πηγή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα και η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγείται από την Πάτρα με άνδρες της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Mega, στις τοξικολογικές που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, ένα πολύ ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική.

ΜΚΟ στην Πάτρα: Προσοχή, η μητέρα μπορεί να αυτοκτονήσει

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην Πάτρα έχει αναφέρει στις αρμόδιες αρχές πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook