Πάτρα: Παρουσία εισαγγελέα γίνεται έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
Έρευνα εδώ και ώρα πραγματοποιούν αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα μετά τη δίωξη που της ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Οι αστυνομικοί έχουν κάνει «φύλο και φτερό» το σπίτι στην Πάτρα στην προσπάθεια τους να βρούν αποδεικτικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Στο επίκεντρο της προσοχής και η τυχόν ανεύρηση αποδεικτικών στοιχείων για την προμήθεια και την αγορά της κεταμίνης με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να δηλητηρίασε την Τζωρτζίνα.
Στο σπίτι βρίσκεται και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς.. Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον Ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.
Χαρακτηριστική ήταν η συμπεριφορά της αδελφής της 33χρονης κατηγορούμενης η οποία άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς δείχνοντας νευριασμένη, ενώ οι τηλεοπτικές κάμερες την κατέγραψαν να πετάει με δύναμη στο έδαφος τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τα νεκρά παιδάκια πάνω στην πόρτα.
Ολες οι Ειδήσεις
- «ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»: 1.124.875 τηλεθεατές γιόρτασαν την Επέτειο των αγαπημένων μας ζευγαριών – Δείτε αποσπάσματα
- STAR – «Τροχός της Τύχης»: Χάρισε το 2ο αυτοκίνητο της σεζόν – Δείτε το βίντεο
- Ένα εκατομμύριο Ιρανοί στρατιώτες έτοιμοι σε περίπτωση χερσαίας επίθεσης από τις ΗΠΑ – «Δεν ξέρω αν θέλουμε τώρα συμφωνία» λέει ο Τραμπ – Έχουμε νόμιμο δικαίωμα στα Στενά του Ορμούζ, απαντά η Τεχεράνη
- «Οι Αθώοι»: Η Μαργαρίτα, παρασυρμένη από το πάθος, συναντιέται κρυφά με τον Πέτρο – Την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 22:10 -Τρέϊλερ
- «ΤΟ ΒΗΜΑ του Δομοκού» – Μαθητικές Εφημερίδες – Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026 με το «ΒΗΜΑ»
- «Στην Αγκαλιά του Φάνη»: Marseaux, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη μοιράζονται τις πιο fun στιγμές τους
- ΕΡΤ1 – «Οι Κυρίες του Ρεμπέτικου» με την Ηρώ Σαΐα: Μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο, αφιερωμένο στην Ιωάννα Γεωργακοπούλου – 28.03.2026
- J2US: «Φωτιά στο Σαββατόβραδο» με τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιούσε διπλό ρόλο! Το Σάββατο, 28 Μαρτίου στις 20:50 στο OPEN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook