Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε...

Ολοένα και περισσότερες είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, των οποίων τα τρία κοριτσάκια πέθαναν μέσα σε λίγα χρόνια, οδηγώντας τελικά την μάνα να συλληφθεί λόγω της ποσότητας της κεταμίνης που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και οδήγησε στον θάνατό της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGΑ και η εκπομπή Live News, η άτυχη Τζωρτζίνα της οποίας ο θάνατος αποτελεί πλέον εγκληματική ενέργεια, όταν ήταν ενός έτους, τον Οκτώβριο του 2014, φέρεται κακοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος να μην απέδωσε.

Το ζευγάρι υποστήριξε ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Πώς έφτασε στο έγκλημα η Ρούλα

Εδώ και αρκετό καιρό οι γιατροί και οι αστυνομικοί που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση δίνουν μία σαφή εκδοχή όλων αυτών που συμβαίνουν. Ο Απρίλιος του 2021 είναι η περίοδος της έντονης ρήξης της σχέσης του Μάνου και της Ρούλας. Έχει ήδη φύγει από τη ζωή κάτω από άγνωστες συνθήκες η Ίριδα και στις 6 Απριλίου ο Μάνος Δασκαλάκης πηγαίνει σε δικηγόρο και κανονίζει ραντεβού στις 8 Απριλίου.

Στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπαίνει στο νοσοκομείο. Όταν η Τζωρτζίνα έπαθε το επεισόδιο το οποίο της προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη, οι γιατροί θεωρούν πως η 33χρονη της έδωσε κεταμίνη. Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την Τζωρτζίνα στη ζωή, με την ανάνηψη να διαρκεί 55 λεπτά.

Δύο ημέρες αργότερα οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έδειξαν την ουσία, η οποία είχε μεταβολιστεί. Αυτό φαίνεται πως ενθάρρυνε την 33χρονη και οι αστυνομικοί πιστεύουν πως τότε είναι που ξεκινάει η προσπάθεια να συνδεθεί το πρόβλημα της Τζωρτζίνας με καρδιολογικό πρόβλημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook