Αν είχε ερευνηθεί η καταγγελία που είχε γίνει ανώνυμα για κακοποίηση της Τζωρτζίνας στην Πάτρα από την Ρούλα Πισπιρίγκου, ίσως το κοριτσάκι να ζούσε…

Η ανώνυμη καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας είχε γίνει το 2014, όταν ήταν ενός έτους και στρεφόταν κατά της μητέρας, της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, , που βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεόραση του Open.

Όπως είπε, ο Κώστας Γιαννόπουλος,  είχαν δεχτεί την καταγγελία το 2014 στην Πάτρα και ανέφερε πως έψαχναν στα αρχεία και βρήκαν: «Μια ενημέρωση που ταίριαζε και ήταν στο όνομα του συζύγου. Δεν μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε και πήραμε την εισαγγελία για να το επαληθεύσει και δυστυχώς δεν το έκανε». Μάλιστα, όπως είπε για το περιστατικό τους ενημέρωσαν τελικά οι δημοσιογράφοι.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας πως: «Βρήκαμε λοιπόν την καταγγελία αυτή. Έγινε 14 Αυγούστου του 2014 με την ένδειξη επείγον όπου μιλάει για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα η ανώνυμη καταγγελία και στάλθηκε στην εισαγγελία. Δεν είναι υποχρεωμένη η εισαγγελία να μας ενημερώσει και δεν το κάνει σχεδόν ποτέ».

Συνέχισε λέγοντας πως σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η σύζυγος «ωρύονταν ότι την κατηγορούσαν».

Τέλος σημείωσε πως συνήθως η εισαγγελία δίνει εντολή στην Πρόνοια, η οποία ωστόσο δεν έχει πολλά άτομα και τόνισε πως «η Πρόνοια θα πρέπει να κάνει σωστή και ενδελεχή έρευνα για να έχουμε αποτελέσματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook