Παγώνη κατά Πισπιρίγκου: «Ντροπή να κατηγορεί τους γιατρούς για την κεταμίνη»

Η Ματίνα Παγώνη μετά τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου , εξήγησε ότι η κεταμίνη μπορεί να υπάρχει ή και να μην υπάρχει σε ένα νοσοκομείο και σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται στο αναισθησιολογικό και όχι για τους γιατρούς της κλινικής που θεραπεύουν τα παιδιά.
Έντονη ήταν η αντίδραση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη για τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι οι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα.
«Είναι ντροπή να επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς», τόνισε ο κ. Παγώνη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» και πρόσθεσε ότι οι γιατροί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσουν κεταμίνη.
Εξήγησε ότι η εν λόγω ουσία μπορεί να υπάρχει ή και να μην υπάρχει σε ένα νοσοκομείο και σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται στο αναισθησιολογικό και όχι για τους γιατρούς της κλινικής που θεραπεύουν τα παιδιά. Είπε ακόμη ότι η θεραπευτική αγωγή είναι πάντα καταγεγραμμένη σε συγκεκριμένα βιβλία.
Σχετικά με τις πληροφορίες ότι στην αρχή της νοσηλείας της Τζωρτζίνας η 33χρονη μητέρα της, της χορηγούσε φάρμακα με το επιχείρημα ότι ήταν νοσηλεύτρια, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι συνέβη στην αρχή, ωστόσο σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, οι γιατροί δεν την άφηναν καθόλου να ασχολείται με την αγωγή του παιδιού.
Για την προσπάθεια της Ρούλας Πισπιρίγκου να σταματήσουν οι γιατροί την προσπάθεια ανάνηψης του κοριτσιού, μια μαρτυρία δεν βρίσκεται στη δικογραφία, η κ. Παγώνη ανέφερε ότι τη στιγμή που προσπαθείς να επαναφέρεις ένα παιδί, δεν ασχολείσαι, ούτε ακούς οτιδήποτε και αν λέει η μάνα και όποιος βρίσκεται γύρω σου.
«Εκείνη τη στιγμή εστιάζεις να επαναφέρεις ένα παιδί», «εκείνη τη στιγμή όταν επαναφέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή από το θάνατο, «δεν καταλαβαίνεις Χριστό’ πίσω σου τι γίνεται. Δεν ακούς ούτε το συνάδελφο που είναι δίπλα σου τι σου λέει», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- «Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις για το θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook