Πάτρα: Δόθηκε η εντολή για εκταφή της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου
Η Εισαγγελία Πατρών έδωσε την εντολή για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και με την υπόθεση του της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα, την οποία βοηθούσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης.
Σύμφωνα με όσα γράφει το flamis.gr, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών.
Η εντολή δόθηκε πριν λίγο και πλέον θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε νεοπλασία του ενδομητρίου, μια μορφή καρκίνου. «Δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι, και για τα παιδιά έλεγαν για παθολογικά αίτια θανάτου…», αναφέρουν χαρακτηριστικά αρμόδιοι αξιωματικοί που διερευνούν την υπόθεση.
Οι Αρχές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να υπήρχε οικονομική εκμετάλλευση της 69χρονης από την οικογένεια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η γιορτή της Eurovision αρχίζει στην ΕΡΤ1 την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026, στις 19:00, με την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
- Η Allwyn και ο ΟΠΑΠ ανακοινώνουν τροποποίηση των όρων της συνένωσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τους
- Μητσοτάκης: Έξη μέτρα για το στεγαστικό – Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία – Επιπλέον 160 εκατομμύρια σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με γιορτινή διάθεση μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο
- «Κάποιοι την παρέσυραν, δεν ξέρω που βρήκε το μαχαίρι, λέει η μητέρα της 16χρονης που μαχαίρωσε μαθήτρια σε σχολείο της Κυψέλης (βίντεο)
- Το Λαϊκό Λαχείο στον ρυθμό των Χριστουγέννων: Μοιράζει μέχρι και 1.000.000 ευρώ στην ειδική κλήρωση της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου
- «Σβήσε το όχημα, κάτω, τα χέρια στο ταμπλώ» – Καρέ –καρέ η επεισοδιακή σύλληψη του 16χρονου γιού του Μιχάλη Κατρίνη μετά από καταδίωξη στο Χαλάνδρι (βίντεο)
- ΕΡΤnews: «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Καλεσμένοι ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης – Τετάρτη 17.12.2025
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook