Η κατηγορούμενη στην απολογία της φέρεται να ερωτήθηκε και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Μάνο, χωρίς να αφήσει αιχμές εναντίον του.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα που την έκριναν προφυλακιστέα, αφού δεν πείστηκαν από τα όσα είπε στην απολογία της για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Θυμίζουμε πως κακά τη μαραθώνια απολογία της, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα επέμεινε ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος, επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.

Η κατηγορούμενη στην απολογία της φέρεται να ερωτήθηκε και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Μάνο, χωρίς να αφήσει αιχμές εναντίον του.

Μετά την απολογία και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως είπε η Κέλλυ Χεινωπόρου στο Πρωινό την Τρίτη, ο Μάνος συζητά με τον δικηγόρο του και όλα δείχνουν πως όταν κληθεί να καταθέσει θα στηρίξει αυτό που υποστηρίζουν οι Αρχές. Ότι δηλαδή η Ρούλα σκότωσε με κεταμίνη την κόρη τους, Τζωρτζίνα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook