Η Πισπιρίγκου περίμενε να πάει… σπίτι της – «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»
Όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού
Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.
Η 33χρονη, που κρίθηκε χθες προφυλακιστέα, μετά από μία μαραθώνια ανακριτική διαδικασία, είπε πως δεν περίμενε αυτή την απόφαση.
«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.
Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς όπως είπε εκείνη «μίλησε με τα καλύτερα λόγια» στην κατάθεσή της για το πρώην σύζυγό της. «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».
Εξέφρασε το φόβο ότι ίσως κάποιοι στη φυλακή της κάνουν κακό. Επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της και οτι πρόκειται για ιατρικό λάθος.
Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι όντως, η φυλακή την φοβίζει. Εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της, όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί.
«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε, ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς»…
Ολες οι Ειδήσεις
- Κατέρρευσε σε live μετάδοση δίπλα στον Τραμπ ηγετικό στέλεχος της Novo Nordisk στη διάρκεια εκδήλωσης στο Οβάλ Γραφείο – Δείτε βίντεο
- Κ. Πιερρακάκης: Θέλουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας
- Κομισιόν σε Γ.Αυτιά: 103 εκατ ευρώ για σύνορα και μετανάστευση
- Ενθουσιώδης υποδοχή για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αύριο» στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
- Άναψε «φωτιές» η δήλωση Γεωργιάδη για οπλοκατοχή: «Είμαι υπέρ του αμερικανικού μοντέλου – Μου αρέσει η ιδέα της αυτοπροστασίας», είπε (βίντεο)
- Η ΕΡΤ στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας: Αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ1 – Πολιτιστικές δράσεις κατά μήκος της ιστορικής διαδρομής
- Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: Όταν δεν είχες χρήματα ούτε για τσιγάρα, μου έβαζες μουσική στο σπίτι για να μην ακούω τα κλάματά σου
- «Τότε και τώρα»: Το τηλεοπτικό κοινό και τα social media υποδέχθηκαν θερμά τη νέα πρόταση του ΣΚΑΪ – Δείτε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook