Όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Η 33χρονη, που κρίθηκε χθες προφυλακιστέα, μετά από μία μαραθώνια ανακριτική διαδικασία, είπε πως δεν περίμενε αυτή την απόφαση.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς όπως είπε εκείνη «μίλησε με τα καλύτερα λόγια» στην κατάθεσή της για το πρώην σύζυγό της. «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Εξέφρασε το φόβο ότι ίσως κάποιοι στη φυλακή της κάνουν κακό. Επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της και οτι πρόκειται για ιατρικό λάθος.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι όντως, η φυλακή την φοβίζει. Εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της, όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί.

«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε, ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook