Συνελήφθησαν από αστυνομικούς στον Άγιο Παντελεήμονα μιά 30χρονη μητέρα και ο σύντροφος της που κατηγορούνται ότι ζούσαν με τα τρία ανήλικα παιδιά της γυναίκας σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια.

Για την κατάσταση της απόλυτης παραμέλησης στην οποία ζούσαν τα ανήλικα παιδιά, ελληνικής καταγωγής, είχαν γίνει καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα των παιδιών κακοποιούσε και τον πατέρα.

Η πρώτη καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Χθες έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του.

Όπως ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση στο twitter τα τρία παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά».

για την κατάσταση όπου ζούσαν τα παιδιά ελληνικής καταγωγής δεν είχαν γίνει μόνο μια, αλλά δυο αναφορές στο «Χαμόγελο του Παιδιού» σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο.

«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά, είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλος. . «Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και την μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook