Ο πατέρας της 10χρονης , Ρουμάνος στην καταγωγή, έχει ήδη προφυλακιστεί για τον κατ εξακολούθηση βιασμό και βασανισμό της κόρης του, μέσα στο σπίτι -κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…» ψέλλιζε με τρεμάμενα χείλη και ντροπή η 10χρονη για το βιασμό της, στους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον πατέρα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη,  αναφέροντας και άλλα ακραία σκηνικά που προκαλούν αποστροφή.

Από την Εισαγγελία σήμερα δόθηκε εντολή στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνήσουν πώς ένα παιδί, όπως η 10χρονη, με τόσο σοβαρά σημάδια κακοποίησης σεξουαλικής και σωματικής, πήγαινε στο σχολείο και ουδείς είχε δώσει προσοχή για να βοηθήσει.

Από την Εισαγγελία δόθηκε εντολή στους αξιωματικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων, να καλέσουν τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου στη Νέα Σμύρνη, όπου πήγαινε το κοριτσάκι, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Η 10χρονη βίωσε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της , ο οποίος τη βίαζε την έδερνε και όταν το κοριτσάκι αντιδρούσε στις αρρωστημένες επιθυμίες του εκείνος τις έκαιγε το χέρι βάζοντας το στο μάτι της κουζίνας.
Δαρμένη, γδαρμένη, καμμένη και σεξουαλικώς κακοποιημένη η 10χρονη πήγαινε στο σχολείο και έχουν γεννηθεί ερωτηματικά και απορίες πώς οι δάσκαλοι που έβλεπαν το παιδί δεν κατάλαβαν το δράμα που ζούσε…

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της φρίκης που βίωσε η ανήλικη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook