Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 8 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη για τις 12 Απριλίου. Ο κατηγορούμενος είπε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος» και άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Τι είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας

Ωστόσο, με την υπόθεση της Πάτρας να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mega, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την πρωτόγνωρη υπόθεση και φέρεται να δήλωσε τα εξής: «Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης μιλώντας στο Πρωινό ρωτήθηκε για τη σύνδεση των υποθέσεων και απάντησε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ουδέν σχόλιο, είναι η ίδια η απάντηση που είχε πει ο ίδιος για αυτό».

Ο κ. Παπαΐωαννίδης αποκάλυψε παράλληλα πως ο πελάτης του γνωρίζει για την υπόθεση της Πάτρας μόνο όσα έχει παρακολουθήσει από την τηλεόραση και δεν τον έχει ρωτήσει ποτέ κάτι σχετικό.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook