Tο μήνυμα που έστειλε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από το Instagram με αφορμή την υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και για τη δολοφονία της Καρολάιν

«Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ενώ δίνει καθημερινά μάχη μετά την αποτρόπαια επίθεση σε βάρος της  με βιτριόλι.

Η τοποθέτηση της Ιωάννας στο Instagram έγινε με αφορμή τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριτσιών, αφορά όμως και στη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε και μια συμβουλή στις γυναίκες: «Να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή».

Η ανάρτηση της

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή» αναφέρει η Ιωάννα στην ανάρτηση της .

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε» γράφει στη συνέχεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook