Δεν αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό στη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, που μεγάλωνε τα τρία ανήλικα παιδιά της μέσα στις κατσαρίδες, τα ποντίκια και τη βρώμα ενώ τα εξωθούσε και στην επαιτεία.

Η μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη μαζί με τον σύντροφο της μετά από καταγγελίες γειτόνων αλλά και του πατέρα των 2 από τα  παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών.

Τα τρία παιδιά που ήταν υποσιτισμένα και στο σώμα τους είχαν δαγκωματιές και πληγές από ποντίκια και έντομα νοσηλεύονται ακόμη στο νοσοκομείο Παίδων.

Η μητέρα των παιδιών καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, για τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο αλλά και απλές σωματικές βλάβες και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Η 30χρονη και ο σύντροφός της, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί, έλαβαν την ανώτατη των ποινών, ενώ δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τις συνθήκες διαβίωσης των ανήλικων παιδιών, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, τους είπε ότι οι κατσαρίδες ήταν πεταλούδες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και η πρόεδρος του δικαστηρίου «λύγισε» μπροστά στη φρίκη που ζούσαν τα τρία παιδιά καθώς ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας. «Δεν αντέχω άλλο, σταματήστε» αναφώνησε η πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με τον Alpha.

Σημειώνεται πως η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2,3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook