«Μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις αναδείχτηκαν διάφορα πράγματα. Θα αναδειχθούν και άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης...»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στη διάρκεια της δίκης του.

«Η δίκη κύλησε ομαλά, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις κατά τις μαρτυρικές καταθέσεις, και δόθηκε αρκετές φορές ο λόγος και στον εντολέα μου προκειμένου να τοποθετηθεί. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίκημα που αφορά σε μία ανθρωποκτονία, και τη ζωή του ζευγαριού. Άρα περισσότερο από τον καθένα, αρμόδιος να μιλήσει ήταν ο εντολέας μου, καθώς γνώριζε. Η θέση του είναι ξεκαθαρισμένη, ότι τίποτα δεν ήταν προμελετημένο. Αυτό που διακυβεύεται είναι το αν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας ήταν ικανά να οδηγήσουν στην πράξη», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις αναδείχτηκαν διάφορα πράγματα. Θα αναδειχθούν και άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης. Την ώρα της τέλεσης του αδικήματος προέκυψαν στοιχεία στη δικογραφία που έδειχναν κίνηση της Καρολάιν. Θα αναδειχθούν γωνίες της δικογραφίας που ακόμη δεν έχουν αναδειχθεί», συνέχισε.

«Ο εντολέας μου έκανε ορισμένες ερωτήσεις, ήταν στοχευμένες και αφορούν στη ζωή του με την Καρολάιν ως ζευγάρι», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook