Περισσότερες από 20 καταγγελίες έχουν γίνει στις αρχές σχετικά με επιτήδειο ο οποίος νοικιάζει σπίτια για σεζόν σε εργαζόμενους, δίνει ψεύτικα κλειδιά και στη συνέχεια εξαφανίζεται αφού πάρει τις σχετικές προκαταβολές.

«Απατεώνες μέσω του διαδικτύου βγάζουν φωτογραφίες από σπίτια, δίνουν τα κλειδιά, παίρνουν τα λεφτά αλλά το σπίτι δεν υπάρχει. Το συγκεκριμένο ζευγάρι με το οποίο μιλήσαμε δανείστηκε να βρει 5.000 ευρώ και “την πάτησαν” βλέποντας κάποιες φωτογραφίες. Εμπιστεύτηκαν έναν καλοντυμένο κύριο, συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα, τους έδωσε τα κλειδιά, αλλά το σπίτι δεν υπήρχε. Ο συγκεκριμένος κύριος βάζει αγγελίες και στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος.

«Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει και πολλά γιατί δεν υπάρχουν γρήγορα αντανακλαστικά από τη δικαιοσύνη. Δεν έχουν αποκλειστεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και πρέπει να περιμένουμε ένα δικαστήριο που θα γίνει μετά από 3 χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός έχει εντοπιστεί από τις αρχές, η διεύθυνση που έχει δηλώσει δεν υπάρχει. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες εις βάρος του και προσπαθούν να τον πιάσουν επ’ αυτοφώρω», πρόσθεσε.

Στην κάμερα του MEGA μίλησε και εν εκ των θυμάτων του συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Η Μύκονος είναι ένα νησί που είναι δύσκολο να βρεις διαμονή για σεζόν. Βρήκαμε ένα σπίτι μέσω του FB μιλήσαμε με το συγκεκριμένο κύριο, το έδινε 8.000 και πέσαμε στην παγίδα. Κλείσαμε ραντεβού μαζί του, βρεθήκαμε στην Αθήνα, δώσαμε 5.000 ευρώ. Μας έδωσε κλειδιά. Όταν διαπίστωσα ότι το σπίτι δεν υπήρχε έκανα μήνυση. Βάζει αγγελίες, παίρνει προκαταβολές και στη συνέχεια εξαφανίζεται», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook