Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Καταιγίδες, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας 8 με 10 βαθμούς
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές , πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις .
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής 17 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 18 Απριλίου, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, κατά 8 με 10 βαθμούς Κελσίου!
Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι της Κυριακής και μετά σε κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες, Μακεδονία και Θράκη. Στην Αττική τα φαινόμενα αναμένεται να “χτυπήσουν” το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα το βράδυ θα επεκταθούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα νησιά του Ιονίου, εκτός της Κέρκυρας αλλά και στην Πελοπόννησο.
Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την αλλαγή του καιρού
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής (17-04-2022) έως και τη Δευτέρα (18-04-2022) με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο συγκεκριμένα:
Την Κυριακή (17-04-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
α) από τις προμεσημβρινές ώρες στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες), την Εύβοια, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες
β) από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη και
γ) από το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Τη Δευτέρα (18-04-2022)
1) Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:
α) από τις πρωινές μέχρι της απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου (πλην της Κέρκυρας)
β) μέχρι τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη Μακεδονία
γ) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και
δ) μέχρι το απόγευμα στην Πελοπόννησο.
2) Αισθητή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία κατά 8 με 10 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική και βόρεια χώρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- J2US -10οlive – Το πιο ανατρεπτικό πάρτυ έρχεται το Σάββατο 2 Μαίου – O Νίκος Μακρόπουλος σε μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα απογειώσει τη βραδιά!
- Κορυφαία επιλογή η ενημέρωση του MEGA και τον Απρίλιο – Πρωτιά στην τηλεθέαση
- Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι στην Ηλεία: «Σε γέννησα για να μου φύγεις …«Καλό παράδεισο άγγελέ μου»
- Αποκλειστική συνέντευξη του Νόα Άλεν στο “Off The Record” του PS Blog – Η ποδοσφαιρική συνύπαρξή του με τον Μέσι, η αγάπη για τον Γιώργο Καραγκούνη και η διαδρομή από τις Σέρρες στο Μαϊάμι (vid.)
- MEGA Stories: «Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών» – Απόψε στις 00:40
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις ένοπλες επιθέσεις – «Ήταν πάντα οξύθυμος, μου φώναζε και μου τραβούσε τα μαλλιά», λέει η κόρη του (βίντεο)
- Ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Βουτιά της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, σφοδροί άνεμοι και βροχές – «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook