Οι αναρτήσεις της 33χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ιδιαίτερα «ενεργή» και άκρως επιθετική εμφανιζόταν η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στις αναρτήσεις της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφορικά με δολοφονίες παιδιών.

Ένα βίντεο με τις οργισμένες αναρτήσεις της 33χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Αναφορικά με την υπόθεση μίας μητέρας στο Μιζούρι που ενθάρρυνε τον σύντροφό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

Σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της, τον Απρίλιο του 2015 είχε αναρτήσει τα εξής:

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί…άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα…πρεζόνια…ανάξιοι γονείς..μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε…ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…»

Ανάλογη αντίδραση είχε η 33χρονη αναφορικά και με ένα ζευγάρι ανέργων που είχαν φέρει στον κόσμο δίδυμα και έκαναν δημόσια έκκληση για τη σίτισή τους.

«Βλέπω αυτό το ποστ 3 μέρες τώρα και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι κιόλας…με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια; Δεν ήξεραν τι περίμενε και αυτούς και τα μωρα;; Δε λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω…αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για εμένα είναι έγκλημα…εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παραλογη τελικά;».

Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και έδωσε τη δική της επιστημονική εκτίμηση για τις εν λόγω αναρτήσεις.

Όπως είπε η 33χρονη μέσα από τα λεγόμενά της θέλει να τραβήξει την προσοχή, υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τις αναρτήσεις και «ήθελε να υποδυθεί την καλή μανούλα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook