Αποκάλυψη: Τα τηλεφωνήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που πέθαινε η Τζωρτζίνα

Στα χέρια του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλου είναι τα τηλεφωνήματα της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.
Συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε γιατρό της Πάτρας, με τον οποίο συζητούσε σχεδόν τυπικά και αδιάφορα για τον χαμό της Τζωρτζίνας, πραγματοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που η εννιάχρονη πέθαινε.
Την αποκάλυψη κάνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί αύριο.
Στην ουσία η Ρούλα Πισπιρίγκου προεξοφλούσε τον θάνατο του παιδιού της, την ώρα που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την Τζωρτζίνα.
Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο αυριανό «Βήμα» παρουσιάζονται νέα στοιχεία για την τραγική υπόθεση.
Στις 29 Ιανουαρίου 2022, την ώρα που η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή και γίνονταν οι απεγνωσμένες προσπάθειες από τους γιατρούς για τη σωτηρία του παιδιού, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινωνούσε με γιατρό στην Πάτρα, του τηλεφωνούσε διαρκώς, όπου χωρίς συγκινησιακή φόρτιση τον ενημέρωνε ότι η Τζωρτζίνα είχε χάσει τη ζωή της, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Όπως επισήμανε ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να είχε γίνει σε άλλη φάση, ουδέτερη και όχι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη ζωή του παιδιού.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:
https://www.youtube.com/watch?v=9qQeCQF18xY&feature=youtu.be
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πρόσθεσε ότι στο ρεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάζονται και τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει από την έρευνα και τα νέα στοιχεία που σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Για την κεταμίνη
Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης τόνισε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του μετά από επικοινωνία με ιατροδικαστές για την υπόθεση χορήγησης της κεταμίνης.
Η ιστοπαθολογική εξέταση στην Τζωρτζίνα δεν εντόπισε οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο, αλλά προσδιορίζει ότι το κοριτσάκι απεβίωσε από κάποιον εξωγενή παράγοντα, από πιθανότατη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.
Αν, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υποστηρίξει κάποιος ότι η κεταμίνη δόθηκε εκ των υστέρων δεν δίνει απάντηση στο πώς πέθανε η Τζωρτζίνα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
- «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Στην κοσμοπολίτικη Ύδρα, σήμερα στις 14.45, στον ΣΚΑΪ
- Συνελήφθη 17χρονος που σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία – Έκανε διακοπές στην Κατερίνη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook