Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης , με το θάνατο του 15χρονου που πυροβολήθηκε από τον συνομήλικο φίλο του.

Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι από το δημοτικό και ο 15χρονος έδειχνε στον φίλο του την καραμπίνα του πατέρα του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Για την ανείπωτη αυτή τραγωδία που σημειώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης μίλησαν στο newsit.gr συγγενείς του άτυχου 15χρονου. Τα δύο αγόρια ήταν φίλοι και είχαν μεγαλώσει μαζί και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την κατάληξη σε μια τυπική μέρα, που απλώς έκαναν παρέα…

«Τα παιδιά ήταν πολύ αγαπημένα, φίλοι κολλητοί» λέει συντετριμμένος ο πατέρας του 15χρονου αγοριού. «Ο δικός μου πήγε για δυο ώρες στο σπίτι του φίλου του να δουν ταινία, πήρε το όπλο ο φίλος του και έγινε αυτό που έγινε» σημειώνει. «Είναι δύσκολο για όλους μας. Δεν γίνεται να έχεις όπλο στο σπίτι και μάλιστα με σφαίρα. Δεν είμαστε καθόλου καλά, έχουμε χάσει το παιδί μας» καταλήγει.

«Ο φίλος του είπε στο παιδί μας έλα να σου δείξω το όπλο του πατέρα μου. Όμως φαίνεται πως είχαν αφήσει σφαίρα μέσα. Έκανε μια λάθος κίνηση το παιδί, εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τον βρήκε στο κεφάλι» αναφέρει επίσης η γιαγιά του 15χρονου.

«Αρχικά το παιδί φαίνεται πως φοβήθηκε και είπε πως ο Νίκος μας χτύπησε στο τραπέζι και έπεσε. Όμως τελικά ήταν ψέματα» αναφέρει. «Μας έφαγε! Μας έκαψε! Χάσαμε το παιδί μας τόσο άδικα. Φταίει και το παιδί, όμως πιο πολύ φταίει ο πατέρας. Δεν γίνεται να αφήνεις όπλο στο σπίτι και μάλιστα με σφαίρα μέσα. Είναι άδικο, είναι κρίμα» καταλήγει.

Δείτε εδώ το χρονικό της τραγωδίας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook