Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου μέσα στο εξοχικό του στη Βοιωτία και μπροστά στα μέλη της οικογένειας του, φίλων και συγγενών.

Οι δράστες εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου και ήθελαν πάση θυσία να  δούν νεκρό το Γιάννη Σκαφτούρο ,  γι αυτό και τον γάζωσαν με πάνω από 15 σφαίρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bigpost όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι οι πληρωμένοι δολοφόνοι εκτέλεσαν συμβόλαιο για το ξεκαθάρισμα της αγοράς των «αφορολόγητων» τσιγάρων, για την εισαγωγή και τη διακίνηση της οποίας στην Ελλάδα ερίζουν δύο-τρείς μεγάλες συμμορίες.

Οι αρχές εκτιμούν πως ο ηθικός αυτουργός της εκτέλεσης, προέρχεται από μέλη της Αλβανικής μαφίας ή από άτομα που ενδεχομένως ενοχλήθηκαν από τις δραστηριότητες που είχε αναπτύξει το διάστημα από την στιγμή της αποφυλάκισης του, ο Γιάννης Σκαφτούρος.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος, το άλλοτε δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου, είχε πληροφορίες για το συμβόλαιο θανάτου και γι αυτό φυλασσόταν σαν αστακός εδώ και χρόνια.

Αυτό καταδεικνύει πως οι δολοφόνοι τον παρακολουθούσαν στενά, αφού η μοναδική μέρα που ο Γιάννης Σκαφτούρος έμεινε μόνος – «αφύλακτος»- ήταν χτές το πρωί (Δευτέρα του Πάσχα) όταν έδωσε άδεια για λίγες ώρες στους σωματοφύλακες του για να πάνε να γιορτάσουν με τις οικογένειες του και να επιστρέψουν το μεσημέρι!
Στις 10π.μ τους είπε: «Φύγετε και γυρίστε το μεσημέρι».

Στις 12 τον εκτέλεσαν!

Τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να καταθέτουν τα μέλη της οικογένειας του Γιάννη Σκαφτούρου, οι συγγενείς και οι φίλοι που ήταν παρόντες στη εν ψυχρώ εκτέλεση του.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ήδη η μία από τις δύο μηχανές που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας. Η μηχανή που εγκατέλειψαν οι εκτελεστές ήταν κλεμμένη εδώ και περίπου έναν χρόνο από την περιοχή του Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN, επί έναν χρόνο η μηχανή ήταν κρυμμένη και δεν την κυκλοφορούσε κανείς. Αυτό δείχνει ενδεχομένως ότι οι δράστες είχαν προετοιμαστεί εδώ και καιρό για το πώς θα χτυπήσουν. Πλέον, η μηχανή βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για αποτυπώματα και DNA.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook