Κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» δύο από τους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου

Η εικόνα από βίντεο κλειστού κυκλώματος δείχνει τους δύο από τους πληρωμένους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, να επιβαίνουν στη μηχανή μεγάλου κυβισμού που εγκατέλειψαν μετά τη δολοφονική επίθεση.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πηγές του MEGA πρόκειται για τα άτομα που άνοιξαν πυρ μέσα στην αυλή της οικίας του Γιάννη Σκαφτούρου, στην Βοιωτία.
Από την μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν, φάνηκε ότι η μηχανή είχε κλαπεί το 2019 από την περιοχή του Ασπροπύργου και πρόκειται για μια μηχανή 1.200 κυβικών.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος που προσπάθησαν να πάρουν για να διαφύγουν, οι δράστες της δολοφονίας μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη, ενώ μέσα από τα κράνη φορούσαν κουκούλες full face για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη της απασχολούσαν τους ηλικιωμένους στο ισόγειο και «ξάφριζαν» τα σπίτια τους – Βίντεο από τη δράση τους
- «Φως στο Τούνελ»: Εξελίξεις για το θάνατο των παιδιών στην Αμαλιάδα και το μυστήριο με την εξαφάνιση της γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη
- O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμα του στο Κρεμλίνο – Ξενάγηση από τον ίδιο – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook