Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε» – Συγκλονίζει η φωτογραφία της δίχως μάσκα

«Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση» έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της και αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη δύναμη που έχει δείξει τα δύο τελευταία χρόνια
Όλη η δύναμη που μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος για να ξανασταθεί στα πόδια του, αποτυπώνεται σε μία φωτογραφία. Εκείνη που ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον λογαριασμό της στο instagram παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό της μετά τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Εφη Κακαράντζουλα πριν από περίπου δύο χρόνια. Λίγες ώρες πριν ανοίξει την καρδιά της στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη βροντοφώναξε «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»!
Στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά. Μία κίνηση που κέρδισε μόνο θετικά σχόλια, με τον κόσμο να δείχνει με τις αντιδράσεις του τον θαυμασμό για τη δύναμη που έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια.
https://www.youtube.com/watch?v=uC8uzv-C2k8
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε.
Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» απόψε το βράδυ θα μεταδώσουν βίντεο από τα podcast της Ιωάννας με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου (μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο) αλλά και από την συνταρακτική της συνομιλία με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.
Νωρίτερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.
«Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μου συνάντηση με την Ιωάννα. Ήπιαμε καφέ στην πλατεία Μαβίλη και συζητήσαμε για ώρα πολλή, γι’ αυτό που της συνέβη. Μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε στη Βουλιαγμένη, μετά στους Αμπελόκηπους, στο Θριάσιο, στο κέντρο… Για μήνες ξεκλέβαμε χρόνο και τα λέγαμε. Κάποιες απο αυτές τις συναντήσεις τις κινηματογραφούσαμε κιόλας. Χωρίς να έχουμε αποφασίσει τι θα το κάνουμε το υλικό.
Μετά ήρθαν τα podcast της – μεγάλη επιτυχία και πολλή ουσία. Αν δεν τα έχετε ακούσει ακόμη, αναζητείστε τα στο pod.gr. Και όταν μπήκε η Άνοιξη και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει σιγά σιγά να βγάζει τη μάσκα, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα επεισόδιο στους Πρωταγωνιστές. Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει” και να την αγαπούν και να της συμπαραστέκονται γνωρίζοντας την πραγματική της εικόνα. Αρκετά είπα όμως. Η συνέχεια και η αποκάλυψη την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον @alphatv» εγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook