Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου με περίσσιο θάρρος και δύναμη ψυχής.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι, νοιώθει ότι η ζωή της χαμογελά ξανά, έχοντας κοντά της έναν άνδρα που της συμπαραστέκεται στο Γολγοθά που περνά με τις θεραπείες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου» της Κυριακής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη ξανά με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτόν. Είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μόνο οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Η αποθεραπεία της Ιωάννας

Η Ιωάννα έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε 11 χειρουργεία, ενώ συνεχίζει θεραπείες στο σπίτι της και στο νοσοκομείο. Στο τελευταίο χειρουργείο, πριν από περίπου ένα μήνα, υπήρξε μια σοβαρή επιπλοκή, η οποία έφερε την αποκατάσταση πίσω χρονικά, όπως είπε στην εφημερίδα η γιατρός της Μαρία Καλοφώνου: «Την τελευταία φορά είχαμε μια επιπλοκή διότι μολύνθηκε ο διατατήρας, ένα μπαλονάκι στο τριχωτό της κεφαλής όπου κόλλησε ένα μικρόβιο εντός του σπιτιού, οπότε αυτό μας στεναχώρησε και εμένα και την Ιωάννα, αλλά είναι κάτι που ξέρει, ότι δηλαδή ενδεχομένως να υπάρξουν τέτοιες επιπλοκές. Ωστόσο, ήταν κάτι που προλάβαμε νωρίς και το αντιμετωπίσαμε».


Σύμφωνα με την γιατρό, θα χρειαστούν και άλλα χειρουργεία ενώ συνεχίζονται οι θεραπείες στο σπίτι αλλά και οι υδροθεραπείες. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2021 ταξίδεψε στη Γαλλία στο κέντρο υδροθεραπείας της Avène, ένα εξειδικευμένο κέντρο για εγκαυματίες. Εκεί ξαναπήγε τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ και τις επόμενες ημέρες ετοιμάζεται πάλι να ταξιδέψει στον ίδιο προορισμό. Αυτές οι θεραπείες γίνονται για να επουλωθούν τα τραύματα.
Παράλληλα, η Ιωάννα επισκέπτεται και ιαματικά λουτρά που, μαζί με το ιατρικό μασάζ, βοηθούν στη βελτίωση της σκληρότητας των ουλών. Είναι μια θεραπεία που η Ιωάννα Παλιοσπύρου επαναλαμβάνει μια φορά την εβδομάδα σε κέντρο ευεξίας στην Αθήνα ή στο Λουτράκι και όποτε χρειαστεί και μπορεί πηγαίνει και στη Γαλλία.

Η φωτογράφος που την εκθειάζει: ”Το καλύτερο πορτρέτο μου”

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ακόμα μοναδική φωτογραφία της Ιωάννας εκθειάζοντάς την. Η ίδια έγραψε στο Instagram:

“Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία. Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή?

”Το βλέμμα της λέει την αλήθεια”

Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια. Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial. Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη.
Γαλήνη.”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook