Ποιο είναι το στοιχείο κλειδί στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά

Η νέα ιστοπαθολογική εξέταση στη μικρή Ιριδα από τους έμπειρους ιατροδικαστές της Αθήνας, Καρακούκη και Καλόγρηα, είναι το κλειδί που θα δώσει απαντήσεις και θα ξεκαθαρίσει εάν ο θάνατος του μωρού είναι εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα σταλούν από το πανεπιστημιακό εργαστήριο των Ιωαννίνων τα «πλακίδια» με τους ιστούς της καρδιάς της άτυχης Ίριδας που βρέθηκε νεκρή στην κούνια της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 21 Μαρτίου 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών αναμένεται να ρίξει φως στις αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη και τα αποτελέσματά τους αναμένεται να οδηγήσουν σε νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» ερευνητές της υπόθεσης θεωρούν ότι:

«Ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν το πόρισμα για τις αιτίες θανάτου της μικρής Ίριδας ήταν διαφορετικό. Προφανώς λανθασμένο πόρισμα αφού τέτοιου είδους ανυπαρξίες φλεφοκόμβων και κολποκοιλιακών κόμβων έχουν καταγραφεί απειροελάχιστες σε παγκόσμιο επίπεδο την τελευταία 50ετία και δεν θα επέτρεπε την επιβίωση του μωρού, ούτε για λίγες ώρες».

Λάθη & παραλείψεις των Αρχών

Τα λάθη και οι παραλείψεις των Αρχών μετά τον θάνατο της μικρής Ίριδας, σήμερα έναν χρόνο μετά, ίσως ανοίξουν τον δρόμο για νέες διώξεις.

«Ιατρικό παράδοξο»

Η 33χρονη κατηγορούμενη από τον Κορυδαλλό που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ζητά εκ νέου γονιδιακό έλεγχο παρά το γεγονός πως οι δύο προηγούμενοι δεν έδειξαν κληρονομικό ζήτημα.

Το νέο πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα αναμένεται να παραδοθεί στις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές στα τέλη Μαΐου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook