Τραυματίας είναι ένας 28χρονος εργαζόμενος ο οποίος την ώρα της έκρηξης εργαζόταν στην συντήρηση τμήματος του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα ξυλείας, στους Μαυραναίους στα Γρεβενά .

Οι γιατροί του νοσοκομείου Γρεβενών , όπου μεταφέρθηκε με εγκαύματα ο 28χρονος τραυματίας χαρακτηρίζουν σοβαρή την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Γρεβενών Ευτυχία Καπάτου η κατάσταση του τραυματία είναι σοβαρή και μεταφέρεται στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό της έκρηξης 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στα Γρεβενά σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου, όπου λειτουργεί και μονάδα παραγωγής ενέργειας..

Όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr, η έκρηξη έγινε λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, στην περιοχή Μαυραναίοι στα Γρεβενά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την έκρηξη έχουν σημειωθεί τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το greveniotis.gr, η έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο Alfa wood και ένας από τους εργαζομένους έχει υποστεί εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος εργάζεται στο εργοστάσιο και η έκρηξη σημειώθηκε όταν ξεκινούσε η βάρδιά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε μέσα στο εργοστάσιο ξυλείας που έχει και μονάδα παραγωγής ενέργειας και πιο συγκεκριμένα . μέσα σε δεξαμενή με καυτό λάδι και είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία αυτή την ώρα έχει περιοριστεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook