Πανικός δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Μονεμβασιάς, όταν οδηγός ΙΧ σε μια τρελή κούρσα σκόρπισε το θάνατο, σκοτώνοντας δύο αναβάτες μοτοσυκλέτας.

Σε κατάσταση αμόκ ο οδηγός του ΙΧ στη Μονεμβασιά, εμβόλισε και το περιπολικό που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο οδηγός, το βράδυ του Σαββάτου παρέσυρε με το όχημά του μία μηχανή με δύο επιβάτες σέρνοντας τον έναν από αυτούς για 200 μέτρα σκοτώνοντάς τον και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, η σύγκρουση έγινε αντιληπτή από περαστικούς και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσει τον οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν τους αστυνομικούς οι οποίοι μετά από μεγάλη προσπάθεια τον ακινητοποίησαν. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν ανέφερε το spartanews.gr διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.
Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook