«Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου η που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από το εδώλιο του κατηγορουμένου για την 20χρονη Καρολάιν, τη σύζυγο του που στραγγάλισε στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ξεκίνησε μετά τις 10:30 η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς πριν ακριβώς ένα έτος στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε την απολογία του λέγοντας:

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, ούτε προς κανέναν. Δεν υπάρχει δικαιολογία που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία από αυτό που χάθηκε πριν ένα χρόνο. Αυτό ήταν αναντικατάστατο. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη».
Και συνέχισε:
«Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Καρολάιν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου στη Ρόξυ. Πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου. Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρίνεια. Δεν θα είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου η που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Η απολογία του 33χρονου πιλότου και καθ ομολογία δολοφόνου, βρίσκεται σε εξέλιξη και  αναμένεται να είναι μαραθώνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook