Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνον υλικές ζημιές από το συμβάν που σημειώθηκε στο River West όταν άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω.

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και αφότου είχε σφηνωθεί με το αμάξι σε μια σκάλα του ισογείου στο εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω .

Αμέσως η ιδιωτική ασφάλεια του εμπορικού κέντρου εκκένωσε το κτίριο από υπαλλήλους και πελάτες που πανικοβλήθηκαν αρχικά από το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έλεγε διάφορα ασυνάρτητα στους αστυνομικούς ενώ το αμάξι που προκάλεσε την αναστάτωση ήταν νοικιασμένο στο όνομά του.

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Από την εισβολή του αυτοκινήτου στο πολυκατάστημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 3 εμπορικά καταστήματα καθώς και στους τοίχους του ισογείου.

Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

«Ήμασταν πάνω στο κατάστημα. Ακούσαμε τον θόρυβο του αυτοκινήτου όταν προσέκρουσε στον τοίχο. Στη συνέχεια υπήρξε άμεση εκκένωση του εμπορικού και πολύ γρήγορα ήρθε η Αστυνομία», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο Αγάλεω.

Εκπρόσωπος της διαχείρισης του εμπορικού κέντρου, ανέφερε στη συνέχεια: «Είχαμε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που πέρασε στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές. Η ασφάλεια κινητοποιήθηκε άμεσα και εκκενώθηκε το συγκρότημα από επισκέπτες, πελάτες και εργαζομένους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook