Στην κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα της στο Παλιό Φάληρο.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της 78χρονης ηλικιωμένης  γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και άμεσα συνελήφθη για το φόνο της ο 48χρονος γιος της που έμενε μαζί της στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο.

Ο άνδρας φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ μέσα από το φλεγόμενο κτήριο η πυροσβεστική απεγκλώβισε και τον ίδιο με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 48χρονος άνδρας σκότωσε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές στην καρδιά.

Μάλιστα στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, ενώ έβαλε φωτιά με αναπτήρα σε δύο σημεία του διαμερίσματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας ανέφερε πως λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούγονταν «φωνές σαν κάποιος να τσακώνεται».

Τις τελευταίες ημέρες ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του» – Η μαρτυρία που εξετάζει η αστυνομία για τη φωτιά στο Φάληρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ένας αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειας.

Ο ίδιος φέρεται να έχει καταθέσει πως ο 48χρονος «μια εβδομάδα τώρα δεν ήταν καλά. Είχε ψυχολογικό πρόβλημα, χανόταν, έκλαιγε. Πηγαίναμε για δουλειά και ήταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του».

Ο αλλοδαπός κατέθεσε, επίσης, πως ο 48χρονος εργοδότης του ούτε έπινε και ούτε έκανε χρήση ναρκωτικών.

Πρόσφατα, είχε χάσει τον πατέρα του και έμενε με τη μητέρα του καθώς είναι χωρισμένος ενώ έχει και δύο παιδιά.

Ένα ακόμη στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές είναι ένας σουγιάς που βρέθηκε μέσα στο καμένο σπίτι και οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν ώστε να εξακριβώσουν αν συνδέεται με το θάνατο της 78χρονης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 στο Παλαιό Φάληρο και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες Αρχές ο γιός της ηλικιωμένης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αρχικά, νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε διπλοκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Σολωμού 53 . Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα, όπου ανέσυραν νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα. Όpως διαπιστώθηκε η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και εξετάζονται πλέον οι συνθήκες θανάτου.

Στη συνέχεια απεγκλώβισαν μέσα από το σπίτι και τον γιο της με ελαφρά τραύματα, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του γιου της ηλικιωμένης και εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο ψυχιατρείο ο 48χρονος γιός

Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του 48χρονου που σκότωσε τη μητέρα του στο ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του άνδρα, καθώς ο 48χρονος δεν είχε επαφή με το περιβάλλον κατά την κατάθεσή του για το συμβάν στους αστυνομικούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook