Μετά την είδηση ότι η εισαγγελική πρόταση απαλλάσσει τον 27χρονο κατηγορούμενο για το βιασμό της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη ήρθε και η «απανανταχούσα» για τη νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η εισαγγελέας  προτείνει να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου, γόνου εύπορης οικογένειας. Η εισαγγελική πρόταση αναφέρει πως πρέπει να γίνει δεκτή η απαλλαγή του 27χρονου, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την πρόταση της εισαγγελέως  η 24χρονη Γεωργία Μπίκα «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές».

Η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε προ διμήνου, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πλην του 27χρονου, για τον οποίο προτείνεται απαλλαγή του, αφού δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της 24χρονης περί ομαδικού βιασμού. Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Η Γεωργία Μπίκα κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή ένιωθε ζαλισμένη και δεν έβρισκε το αυτοκίνητο. Πλήρωσε δωμάτιο για διανυκτέρευση, αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Όπως είχε καταγγείλει, την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο που έπεσε θύμα βιασμού.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν προέκυψε χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας κρίθηκαν ως ψευδείς.

Από την πλευρά της η Γεωργία Μπίκα μέσω του δικηγόρου έχει καταθέσει 2 μηνύσεις κατά μαρτύρων που κατέθεσαν στην υπόθεση, ενώ χτες δήλωσε για την εισαγγελική πρόταση ότι υπάρχει και το Δικαστικό Συμβούλιο που θα αποφασίσει για την τύχη του κατηγορούμενου και ο δρόμος είναι μακρύς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook