Απαγχονισμένο στο δωμάτιο του βρήκαν τον 12χρονο οι γονείς του στο σπίτι τους στα Κάτω Πατήσια.

Σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας ενός 12χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια, που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιο του οι γονείς του, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν αργά…

Ο 12χρονος ήταν και αθλητής στο Παγκράτιο.

Το περιστατικό διερευνά η αστυνομία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν το παιδί συμμετείχε στο «Blackout Challenge», ένα φονικό παιχνίδι της πλατφόρμας TikTok.

Το «Blackout Challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης» είναι μια δοκιμασία στην οποία υποβάλλονται έφηβοι από όλο τον κόσμο προκαλώντας ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια να ανεβάσουν το βίντεο στο TikTok.

Ωστόσο, πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη διαδικασία καθώς αρκετοί νέοι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Οι γιατροί έχουν και στο παρελθόν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρόκληση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο. Άλλοτε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το Blackout Challenge μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία, κρίσεις, ακόμη και εγκεφαλικές βλάβες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook