Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία της Καρολάιν
Ένοχος χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς.
Το δικαστήριο ξεκίνησε στις 15.00 τη διάσκεψή του, ώστε οι τρεις δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι να αποφασίσουν επί της ενοχής του 34χρονου πιλότου για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Στην αγόρευσή του νωρίτερα ο συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας Αθ. Χαρμάνης, ο οποίος εκπροσωπεί τους γονείς της Καρολάιν, ζήτησε την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε πολυτάλαντο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και ηθοποιό. «Πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα και δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ» είπε ο συνήγορος.
Την καταδίκη του Αναγνωστόπουλου για τη βάναυση θανάτωση της Ρόξυ, του σκύλου της οικογένειας, ζήτησαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν φιλοζωικά σωματεία. Ο κατηγορούμενος παρέμεινε ανέκφραστος κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.
Η υπεράσπιση του πιλότου είπε στους δικαστές πως το θύμα δεν κοιμόταν ενισχύοντας την εκδοχή του 34χρονου περί βρασμού εξαιτίας επιθετικής συμπεριφοράς του θύματος.
«Καταλαβαίνω τον αγώνα της υπεράσπισης να υποστηριχθεί ότι η Καρολάιν ήταν όρθια και δεν κοιμόταν» δευτερολόγησε η εισαγγελέας, η οποία τόνισε πως αν ίσχυε κάτι τέτοιο «η Καρολάιν θα αντιδρούσε, κάτι θα άκουγε η γειτόνισσα. Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Επιστημονικά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το ιατροδικαστικό εύρημα των σφυγμών. Κάνουμε την τρίχα τριχιά, σκοτώνονται οι άνθρωποι επειδή διαφωνούν για το μωρό;».
«Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παραπλανήσει την αστυνομία. Η αρχή της αυτοενοχοποίησης δεν έχει ηθικό έρεισμα σε αυτήν την περίπτωση», κατέληξε η εισαγγελέας.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έμφραγμα» για την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, παλικαρίσιος βαθμός για την Κηφισιά
- Κυψέλη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε μέσα σε δοχείο κρυμμένο σε βαλίτσα σε διαμέρισμα
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-1: Με υπογραφή Ζότα η δεύτερη νίκη
- Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-2: Με Πέλκα οδηγό ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι με ανατροπή
- Ανατριχιαστικά βίντεο από το εσωτερικό του πλοίου που ναυάγησε στην Κερύνεια – Τουλάχιστον 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι – «Δεν μας έδωσαν σωσίβια», καταγγέλλουν διασωθέντες
- Άρης – ΟΦΗ 2-1: «Χτύπησε» την ομάδα του Κόντη στη Θεσσαλονίκη με Μανού Γκαρθία και Κουαμέ
- Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Χλιδάτες διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα – Νέες φωτογραφίες από Μόντε Κάρλο και Σαιν Τροπέ
- Νετανιάχου κατά ΕΕ: Παραμένει σιωπηλή μπροστά στην τουρκική κατοχή στην Κύπρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook